DVF: Holiday Capsule Collection - a must-have for your wardrobe!

Οι γιορτινές ημέρες πλησιάζουν όλο και περισσότερο και το τι θα φορέσουμε στο Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν είναι ήδη the big thing. 

Η DVF και τα φετινά Χριστούγεννα έχει προτάσεις για ένα κομψό και εντυπωσιακό outfit που αρμόζει υπέροχα σε κάθε εορταστική περίσταση.

Η Diane Von Furstenberg Boutique προσφέρει επιλογές σε διάφορα prints σε ασπρόμαυρους τόνους, σε κόκκινο, πράσινο και μπλε, χρωματισμοί που κυριαρχούν τη φετινή σεζόν. Φορέματα, ολόσωμες φόρμες και σετ σακάκι-παντελόνι που ταιριάζουν σε κάθε σωματότυπο και κάθε γούστο. Το wrap dress είναι το statement κομμάτι της Diane και αποτελεί μια κλασσική και διαχρονική επιλογή. 

Στη holiday συλλογή κυριαρχούν η δαντέλα που δημιουργεί μια ρομαντική και αιθέρια αίσθηση και το μεταλλικό pattern που είναι πάντα γυαλιστερό, αστραφτερό και εορταστικό. Για πιο casual εμφανίσεις, το μεταλλικό ζέρσεϊ συνδυάζει την αίγλη των μεταλλικών λεπτομερειών με την άνεση του πλεκτού. 

Το Sequin Leopard, ένα ύφασμα γεμάτο με στρογγυλές πούλιες, έχει ένα εκθαμβωτικό, εντυπωσιακό αποτέλεσμα με μια 70s επιρροή . Ακριβώς στην ώρα για τις γιορτές και την περίοδο των πάρτι, αυτό το ύφασμα δημιουργεί κομμάτια με συναρπαστική αντανάκλαση και κίνηση που είναι statement και βρίσκεται στο κέντρο της προσοχής. 

Το velvet είναι το απόλυτο trend για κάθε γιορτινή εμφάνιση. Αυτή τη σεζόν η DVF συνδυάζει διαφορετικά χρώματα σε βελούδινο ύφασμα για να δημιουργήσει ένα δυναμικό, ριγέ εφέ. 

Επιλέξτε εκείνο το look που σας κάνει να νιώθετε άνετα και να ακτινοβολείτε! 

Ανακαλύψτε τη Holiday Collection στη DVF Boutique: Αγγ. Μεταξά 27, Γλυφάδα.